Πεζοπορίες στη Μήλο

  • Εκτύπωση
  • Email
Κλήμα Κλήμα

7 ημέρες με ημιδιατροφή 

Περιλαμβάνονται

  • Ακτοπλοϊκά/αεροπορικά εισιτήρια από Πειραιά ή Σαντορίνη για Μήλο με
  • Μεταφορά από το λιμάνι στο ξενοδοχείο και αντίστροφα
  • 6 Διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό
  • 6 γεύματα σε τοπική ταβέρνα
  • Πεζοπορίες στη Μήλο, 5-10χλμ καθημερινά
  • Μεταφορά σε τοποθεσίες αν απαιτείται
  • Μια θαλάσσια εκδρομής το Κλέφτικο και τη Συκιά
  • Έμπειρος οδηγός/συνοδός

Πρόγραμμα
1η Ημέρα: Άφιξη στη Μήλο. Μεταφορά στο ξενοδοχείο στον Αδάμαντα ή στον Προβατά. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Συνάντηση με τον Οδηγό/συνοδό, παραλαβή εξοπλισμού. Πρώτη πεζοπορία «Περίπατος στο Ηλιοβασίλεμα". Επιστροφή με λεωφορείο σε τοπικό εστιατόριο για γεύμα με τοπικούς μεζέδες.

2η Ημέρα: Θειωρυχεία. Μετά το πρωινό μεταφορά στο χωρίο Ζεφυρία. Εκκίνηση της πεζοπορίας με προορισμό το παλιό ορυχείο στην νοτιοανατολική άκρη του νησιού, Μετά την εξερεύνηση και τον αναζωογονητικό μπάνιο θα απολαύσετε ένα BBQ στην παραλία. Πεζοπορία επιστροφής μέχρι το σημείο συνάντησης του λεωφορείου μεταφοράς στο ξενοδοχείο.

3η Ημέρα: Ηφαίστειο - Αγία Κυριακή. Μετά το πρωινό μεταφορά με λεωφορείο στις Αλυκές, κοντά στο αεροδρόμιο. Πεζοπορία μέχρι το ηφαίστειο της Αγίας Κυριακής και έπειτα μπάνιο στην παραλία. Επιστροφή στα δωμάτια . Δείπνο σε τοπική ταβέρνα με θέα το βαθύ μπλε του Αιγαίου.

4η Ημέρα: Βόρεια πλευρά - Πολλώνια. Μετά το πρωινό μεταφορά στον οικισμό Μανδράκια στην βόρεια πλευρά του νησιού. Εκκίνηση της πεζοπορίας παραλιακά με τελικό προορισμό τον παραδοσιακό οικισμό Πολλώνια. Στάση για μπάνιο σε παραλία επιλογής του γκρουπ. Φαγητό σε ταβέρνα στα Πολλώνια. Επιστροφή στα δωμάτια. Ελεύθερο βράδυ.

5η Ημέρα: Δύσκολη πεζοπορία – Κλέφτικο & Συκιά. Πρωινό. Μεταφορά στην μονή Άγιος Ιωάννης ο Σιδεριανός. Εκκίνηση της πεζοπορίας με προορισμό το Κλέφτικο, την κρυψώνα των πειρατών και τη σπηλιά της Συκιάς. Επιστροφή περπατώντας μέχρι το σημείο επιβίβασης στο λεωφορείο για επιστροφή στα δωμάτια και φαγητό σε τοπική ταβέρνα.

6η Ημέρα: Κίμωλος ή Πολύαιγος. Πρωινό. Μεταφορά στα Πολλώνια με το λεωφορείο. Επιβίβαση σε μικρό καραβάκι της γραμμής με προορισμό την Κίμωλο ή σε σκάφος με προορισμό την Πολύαιγο. Η εκδρομή στην Κίμωλο περιλαμβάνει πεζοπορία έως το ΣΚΙΑΔΙ της Κιμώλου ενώ αν ο προορισμός είναι η Πολύαιγος η πεζοπορία είναι μέχρι τον φάρο και περιλαμβάνεται και μπάνια στα «μπλε νερά» της Πολυαίγου. Η εκδρομή στην Κίμωλο περιλαμβάνει και επίσκεψη στο Χωριό της Κιμώλου.
Επιστροφή στη Μήλο και το βράδυ αποχαιρετιστήριο δείπνο.

7η Ημέρα: Αναχώρηση. Μετά το πρωινό μεταφορά στο κέντρο του Αδάμαντα με χρόνο για βόλτα και μετάβαση στο λιμάνι ή το αεροδρόμιο (ανάλογα με την ώρα αναχώρησης).

Περισσότερα στην ίδια ενότητα:
« Cycle MILOS Yoga or Pilates »

Athena Travel and Rent a Car

Athena Travel Logo

Τηλέφωνο:
(+30) 22870 21627

Fax:
(+30) 22870 21498

Email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Επισκεφθείτε μας:

Κεντρικό γραφείο: Αδάμας, στον κεντρικό δρόμο προς Πλάκα
Αεροδρόμιο: το γραφείο μας βρίσκεται στις αφίξεις

Μήλος, 84800 Κυκλάδες
Ελλάδα