Μαγειρεύοντας στη Μήλο

  • Εκτύπωση
  • Email
Καρπουζόπιτα, το τοπικό γλυκό Καρπουζόπιτα, το τοπικό γλυκό

7 Ημέρες με ημιδιατροφή | Μαγειρέψτε το φαγητό σας καθοδηγούμενοι από ντόπιο μάγειρα.

Περιλαμβάνονται:

  • Τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια με επιστροφή από Πειραιά ή Σαντορίνη
  • Μεταφορές με ιδιωτικό λεωφορείο
  • 6 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο με σνακ πρωινό
  • 5 μαθήματα μαγειρικής
  • Μάγειρα από τη Μήλο που θα σας δείξει να μαγειρεύετε τοπικές συνταγές.
  • Μία βόλτα με ιστιοπλοϊκό σκάφος από την παραλία του Προβατά στο Κλέφτικο και την παραλία Συκιά
  • Έμπειρος οδηγός/συνοδός


Πρόγραμμα

Ημέρα 1η: Άφιξη στη Μήλο. Μεταφορά στα δωμάτια και τακτοποίηση. Συνάντηση με τον τοπικό δάσκαλο και ανάλογα με την ώρα άφιξης είτε αναγνωριστική βόλτα στο χωριό διαμονής είτε μπάνιο στη θάλασσα και το απόγευμα μάθημα μαγειρικής και δείπνο.

Ημέρα 2η: Πρωινό. Εκδρομή στη βόρεια πλευρά του νησιού με στάση για κολύμπι και χαλάρωση στην παραλία. Επιστροφή στα δωμάτια για το μάθημα μαγειρικής πριν το δείπνο.

Ημέρα 3η: Πρωινό. Μάθημα μαγειρικής για μια ακόμη Μηλέικη συνταγή. Επίσκεψη στα δημοφιλή αξιοθέατα του νησιού Τρυπητή, Κατακόμβες, Αρχαίο θέατρο και Κλίμα, την αρχαία πρωτεύουσα του νησιού. Στην επιστροφή θα υπάρχει αρκετός ελεύθερός χρόνος για κολύμπι και χαλάρωση σε παραλία του νησιού.

Ημέρα 4η: Πρωινό. Μάθημα μαγειρικής για μια ακόμη Μηλέικη συνταγή. Ελεύθερος χρόνος για κολύμπι ή βόλτες στο νησί. Απογευματινή επίσκεψη στην Πλάκα για το ηλιοβασίλεμα από τα Μάρμαρα ή το Κάστρο.

Ημέρα 5η: Βόλτα με σκάφος: Μετά το πρωινό αναχώρηση από την παραλία Προβατάς, με προορισμό την παραλία Συκιά και το Κλέφτικο, τη γνωστή κρυψώνα των πειρατών στη Μήλο. Στη διαδρομή στάση και στην παραλία Γέροντας. Ελεύθερος χρόνος για κολύμπι και εξερεύνηση του βυθού. Επιστροφή στην παραλία του Προβατά και μεταφορά στα δωμάτια. Ελεύθερο απόγευμα και βράδυ.

Ημέρα 6η: Πρωινό. Μάθημα μαγειρικής και κατόπιν εκδρομή στη νότια πλευρά του νησιού και τις παραλίες Φυριπλάκα, Τσιγκράδο, Αγία Κυριακή και Παλιοχώρι. Στάσεις για κολύμπι.

Ημέρα 7η: Αναχώρηση από Μήλο. Μετά το πρωινό μεταφορά στο λιμάνι όπου θα υπάρχει αρκετός χρόνος για βόλτα στο χωριό και τα μαγαζιά του πριν την επιβίβαση στο πλοίο ή την μεταφορά στο αεροδρόμιο ανάλογα.

Athena Travel and Rent a Car

Athena Travel Logo

Τηλέφωνο:
(+30) 22870 21627

Fax:
(+30) 22870 21498

Email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Επισκεφθείτε μας:

Κεντρικό γραφείο: Αδάμας, στον κεντρικό δρόμο προς Πλάκα
Αεροδρόμιο: το γραφείο μας βρίσκεται στις αφίξεις

Μήλος, 84800 Κυκλάδες
Ελλάδα