Μαθήματα Ιστιοπλοΐας / Windsurfing

  • Εκτύπωση
  • Email
Windsurfing in the port of Milos Windsurfing in the port of Milos

Τι θα λέγατε να συνδυάζατε τις υπέροχες διακοπές σας στη Μήλο με τη δυνατότητα να κάνετε μαθήματα ιστιοπλοΐας ή ιστιοσανίδας (windsurfing); Επίσης, αν έχετε ήδη κάποιες γνώσεις, εμείς σας δίνουμε την ευκαιρία να εξασκηθείτε περισσότερο και να εξελιχθείτε στην υπέροχη θάλασσα της Μήλου!

Το γραφείο Athena Travel Services σας προσφέρει ένα πακέτο διακοπών που περιλαμβάνει τη διαμονή σας με ή χωρίς πρωινό μαζί με μαθήματα ιστιοπλοΐας/ιστιοσανίδας από έμπειρους καθηγητές. Εσείς απλώς ρωτήστε μας για τη διαθεσιμότητα και αφήστε τα υπόλοιπα σε εμάς! Δεν θα χρειαστείτε εξοπλισμό αν δεν έχετε δικό σας, θα σας τον παρέχουμε εμείς. Το μόνο που θα χρειαστείτε θα είναι η θέληση και ο ενθουσιασμός!

All you need to do is ask us about availability and leave the rest to us! You will not need equipment we will provide that too.  All you will need is willingness and excitement!

Περισσότερα στην ίδια ενότητα:
Εβδομάδα Pilates / Yoga »

Athena Travel and Rent a Car

Athena Travel Logo

Τηλέφωνο:
(+30) 22870 21627

Fax:
(+30) 22870 21498

Email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Επισκεφθείτε μας:

Κεντρικό γραφείο: Αδάμας, στον κεντρικό δρόμο προς Πλάκα
Αεροδρόμιο: το γραφείο μας βρίσκεται στις αφίξεις

Μήλος, 84800 Κυκλάδες
Ελλάδα