Ιδιωτικές εκδρομές με οδηγό

  • Εκτύπωση
  • Email
Εκδρομή στην Πλάκα Εκδρομή στην Πλάκα

ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΜΕ ΟΔΗΓΟ

Το Athena Travel Services σας προσφέρει τη δυνατότητα περιήγησης στο νησί με  με mini van 8 θέσεων.

Ο οδηγός μας θα σας ξεναγήσει στο νησί ακολουθώντας την πορεία που έχετε αποφασίσει εσείς από πριν ανάλογα με τα ενδιαφέροντά σας.

Αν επισκεφτείτε τη Μήλο μόνο για μια μέρα, κάνοντας διακοπές στις Κυκλάδες με σκάφος, εμείς μπορούμε να σας ξεναγήσουμε σε όλο το νησί με αυτοκίνητο, να σας δείξουμε τις πιο δημοφιλείς και σημαντικές τοποθεσίες, τα μουσεία αλλά και τις πανέμορφες παραλίες του νησιού.
Ωστόσο, αν ενδιαφέρεστε κυρίως για την αρχαία ιστορία της Μήλου, ο ξεναγός μας θα σας γυρίσει σε όλα τα σημαντική μνημεία και σημεία, όπως το Αρχαίο θέατρο, την αρχαία πόλη και την Φυλακοπή και θα σας δώσει όλες τις πληροφορίες σχετικά.

Η Μήλος είναι παγκοσμίως γνωστή για τον ορυκτό της πλούτο. Αν το θέλετε και πάλι ένας έμπειρος οδηγός μας θα σας δείξει τα πιο μεγάλα ορυχεία και όλα τα σημεία μεγάλου γεωλογικού ενδιαφέροντος.

Επίσης, το νησί είναι γεμάτο από πανέμορφες εκκλησίες και εδώ βρίσκονται και οι καταπληκτικές Κατακόμβες για τις οποίες η Μήλος έχει αναγνωριστεί ως Ιερά Νήσος από την Ορθόδοξη Εκκλησία της Ελλάδας. Ο οδηγός μας θα σας ξεναγήσει στα σημεία με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον καθώς και στο Εκκλησιαστικό Μουσείο.

Για περισσότερες πληροφορίες και κόστος για τις εκδρομές, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας απαντήσουμε άμεσα!

Athena Travel and Rent a Car

Athena Travel Logo

Τηλέφωνο:
(+30) 22870 21627

Fax:
(+30) 22870 21498

Email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Επισκεφθείτε μας:

Κεντρικό γραφείο: Αδάμας, στον κεντρικό δρόμο προς Πλάκα
Αεροδρόμιο: το γραφείο μας βρίσκεται στις αφίξεις

Μήλος, 84800 Κυκλάδες
Ελλάδα